Naslovna O nama Delatnost Reference Platforma boja Kontakt PRODUKT KATALOG RESTAURACIJA TERACA TERACO PRANI KULIR MOZAIK Imperial Gold LOMLJENI MERMER-MOZAIK

Mozaik se može definisati kao umeće slaganja i uklapanja komada lomljenog mermera. I danas postoje dobro očuvani primerci mozaika od pre 5000 godina, što samo po sebi  govori o njegovoj dugotrajnosti i funkcionalnosti.

Mozaik (lomljeni mermer) je sve više počeo da se koristi i za uređenje individualnih, stambenih prostora, gde je došla do izražaja njegova jedinstvena lepota i funkcionalnost.

Ne postoje ograničenja što se tiče mesta upotrebe. Može se postavljati kako na podove tako i na zidove , u prostore sa prisustvom vlage kao i u "suve" delove enterijera i eksterijera, restoranima, proizvodnim pogonima, radnjama, garažama, izložbenim i rezidencijalnim prostorima, a zahvaljujući svojoj niskoj ceni, visokoj trajnosti, velikoj abrazivnoj otpornosti i visokom sjaju obrađene  površine idealan je ako sebi hoćete da priuštite raskoš po veoma niskoj ceni. 

Liveni teraco Restauracija teraco kamena Prani kulir Brušenje teraco kamena Lomljeni mermer-mozaik Aplikacije, medaljoni i bordure Zaštita kamenih podova Alati THE   W O R L D   O F   S T O N E

Podovi koji idu u korak sa vremenom a odišu elegancijom, lepotom i luksuzom        LIVENI                              

Podovi koji idu u korak sa vremenom a odišu elegancijom, lepotom i luksuzom        LIVENI TERRAZZO PODOVI                             

Želite liveni teraco kamen?


Imate stari teraco kome treba novi izgled? Potrebno vam je brušenje i poliranje teraco kamena? Želite logo firme, šaru drugačije boje, medaljon..? Zanima vas liveni teraco koji nije klizav? Želite mozaik (lomljeni mermer) u odredjenom dezenu?

                 FOLLOW US:
restauracija2 mozaik2 teracoslike 2 pranikulir2

               INFORMACIJE:         Imperial Gold d.o.o.

         Surčinska 78G

         Beograd

            

        tel:+381 63 651 808


         office@imperialgold.rs