Naslovna O nama Delatnost Reference Platforma boja Kontakt PRODUKT KATALOG RESTAURACIJA TERACA TERACO PRANI KULIR MOZAIK Imperial Gold DELATNOST

Liveni teraco

Izrade livenog TERACO poda u svim dezenima i bojama koje su predstavljene u našoj platformi boja.

Vršimo izradu horzontalnog i vertikalnog teraca sa mogucnošću izrade raznih aplikacija od drugog dezena po vašem zahtevu. Radove izvodimo sa visoko obučenim stručnim osobljem koje ima dugi niz godina iskustva u oblasti izrade teraco podova. Naši alati su najnovije Italijanske tehnologije, i u kombinaciji sa abrazivima italijanske proizvodnje dovode izgled teraco poda do savršenstva.

Restauracija teraco podova

Restauraciju teraco podova vršimo kalibriranjem, brušenjem i poliranjem istih. Pod kalibriranjem spada skidanje sloja površine koji su bili izloženi atmosverskom uticaju ili uticaju ljudskog faktora. Taj sloj teraca je ubijao sve nečistoće i bakterije kojima je teraco bio izložen predhodnih godina korišćenja.

Mozaik – Lomljeni mermer

Vršimo postavljanje i brušenje mozaika-lomljenog mermera. Kombinacije boja koje se ovde mogu izvesti je velika, mozaik se sastoji od mermera odnosno granita koji su nepravnilnog oblika i kao takav se postavlja na podlogu od peska i cementnog veziva. Fugne izmedju kamena se zalivaju sa mlevenim kamenom i nakon odredjenog perioda se vrši brušenje i poliranje.

Prani kulir

Vršimo izradu Pranog kulira koji je smesa veziva i mlevenog kamena i svojom tehnologijom postavljanja daje hrapavu površinu što je najpogodnije za površine na kojima postoji mogućnost klizanja tokom zime  (stepenice,terase,trotoari…) Prani kulir se zbog svog specificnog izgleda postavlja i na vertikalne površine kao što su cokle od kuće.

Brušenje cigle i glinenih opeka

Ukoliko imate površinu na kojoj je postavljen crep ili pečena cigla, njihov izgled može biti dosta lepši ukoliko se površina obrusi, jer s tim dobijate glatku površinu, kompaktnu, gde su fugne ravne sa ciglom. Takve površine je potrebno zaštiti jer cigla je material koji nije gust i samim tim je podložan upijanju bakterija, prljavštine….

Zaštita kamenih površina

Ukoliko imate postavljen teraco pod ili pod od cigle, takve površine je potrebno zastiti kako bi održali izgled koji ste dobili nakon završne faze obrade. Naša kompanija vrši zaštitu takvih površina tečnim voskom odnostno tečnim silikonom zavisno od namene i položaja poda. Sredstva za zaštitu uvozimo iz Italije i imaju dug vek trajanja.

Liveni teraco Restauracija teraco kamena Prani kulir Brušenje teraco kamena Lomljeni mermer-mozaik Aplikacije, medaljoni i bordure Zaštita kamenih podova Alati

Nakon toga vršimo brušenje i poliranje površine što daje završni izgled vašeg poda i s tim završnim slojem obrade, teraco dobija izgled kao da je nov, postavljen onog trenutka kad smo završili finalnu obradu.


THE   W O R L D   O F   S T O N E

Podovi koji idu u korak sa vremenom a odišu elegancijom, lepotom i luksuzom        LIVENI                              

Podovi koji idu u korak sa vremenom a odišu elegancijom, lepotom i luksuzom        LIVENI TERRAZZO PODOVI                             

Želite liveni teraco kamen?


Imate stari teraco kome treba novi izgled? Potrebno vam je brušenje i poliranje teraco kamena? Želite logo firme, šaru drugačije boje, medaljon..? Zanima vas liveni teraco koji nije klizav? Želite mozaik (lomljeni mermer) u odredjenom dezenu?

                 FOLLOW US:




restauracija2 mozaik2 teracoslike 2 pranikulir2

               INFORMACIJE:



         Imperial Gold d.o.o.

         Surčinska 78G

         Beograd

            

        tel:+381 63 651 808


         office@imperialgold.rs